Serveis

Des de l’assessorament fins a la instal·lació, estem al teu costat

Llicència i legalització d’activitats

Assessorament personalitzat a cada activitat, fent aportacions en el disseny de la distribució del local, les instal·lacions necessàries i proposant les millors opcions tècniques per adaptar-lo a les necessitats de cada client.

Últims projectes realitzats:

Projectes d'instal·lacions

A Amber Enginyeria realitzem el disseny i la documentació necessària per a la legalització dels següents tipus d'instal·lacions, i t'oferim assessorament durant l'execució de la instal·lació.

Projectes realitzats:

Projectes contra incendis

Proposem solucions que s’acullen a la legislació vigent i s’adapten a cada cas concret, per realitzar els projectes contra incendis requerits per a la legalització de les activitats.

Projectes realitzats:

Energies renovables

Realitzem projectes en diferents àmbits de les energies renovables, assessorant-te en cada pas i realitzant el dimensionat correcte de les instal·lacions que requereixis.

Projectes realitzats:

Qualificació d’eficiència energètica

Recopilació i introducció de les dades aplicant les eines LIDER, CALENDER i CE3X per a obtenir la qualificació energètica de l’edifici, local i pis que es desitgi.

Assessorament energètic

Proporcionem els serveis d'assessorament i gestió energètica, així com de negociació amb les companyies distribuïdores per tal de reduir costos en instal·lacions elèctriques. Ajudem a optimitzar el consum d'energia mitjançant estudis energètics des de la base, a locals i indústries.

Confia'ns el teu proper projecte

T’assessorem per trobar una solució única com el teu projecte